“چپ می نشینیم” فرهنگ خوزستانی‌ها نیست!
“چپ می نشینیم” فرهنگ خوزستانی‌ها نیست!
تداوم این روند فحاشی به علیرضا منصوریان و اشاعه این بی‌اخلاقی‌ها در جای جای سکوهای ورزشگاه موضوعی نگران کننده برای فوتبال خوزستان است.

فصل گذشته بعد از جدایی ناگهانی جواد نکونام از فولاد خوزستان و حواشی زیادی که در پی این جدایی برای باشگاه به وجود آمد، علیرضا منصوریان با سابقه کار در خوزستان، سرمربی فولاد شد. تصمیمی که از همان ابتدا با واکنش هواداران تیم همراه بود، زیرا آن‌ها خواستار جذب یک سرمربی مطرح خارجی بودند.

به گزارش کاوش اخبار، با آغاز فعالیت منصوریان در باشگاه فولاد، این تیم عملکرد مطلوبی در بازی‌های لیگ بیست و دوم داشت، آن هم در شرایطی که خودش هیچ دخل و تصرفی در بستن تیم نداشت اما فولاد نسبت به قبل جنگنده‌تر شده بود و توانست مقابل حریفان بازی‌های هجومی مورد نظر فوتبال خوزستان را به نمایش بگذارد اما گویا این مساله برای برخی هوداران فولاد که در زمان جواد نکونام به نوع سیستم دفاعی او خرده می‌گرفتند، کافی نبود و آن‌ها اهداف دیگری را دنبال می‌کردند.

 فصل گذشته منصوریان در حالی در خانه تیمش را به میدان می‌فرستاد که اصلا سکوهای ورزشگاه را همراه خود نمی‌دید. در هر بازی تعدادی از هواداران با سردادن شعار نخواستن او را فریاد می زدند که به گفته علیرضا منصوریان این تعداد هوادار که سمت چپ ورزشگاه می‌نشینند و علیه تیم خود شعار می‌دهد و فحاشی می‌کنند، هوادار واقعی فولاد نیستند؛ حواشی که به بیرون ورزشگاه و حتی فضای مجازی نیز کشیده شد و این عده اندک با هشتگ “من سمت چپ می‌نشینم”، خواستار اخراج منصوریان از باشگاه شدند.

به نوشته ایسنا، باشگاه فولاد هم که به انتخاب خود مطمئن بود، با صدور بیانیه‌ای از علیرضا منصوریان دفاع کرد تا به نوعی به این حواشی به وجود آمده پایان دهد اما گویا این هواداران که وظیفه اصلی خود یعنی حمایت از تیم‌شان را فراموش کرده بودند، قصد پایان دادن به شعارها و فحاشی در ورزشگاه را نداشتند به شکلی که این حرکت آن‌ها با ادامه همکاری باشگاه با منصوریان در فصل بیست و سوم نیز به شکل بدتر و خارج از فرهنگ هواداری ادامه پیدا کرد.

این رفتار خارج از عرف و فرهنگ هواداران در اولین بازی خانگی فولاد در هفته دوم لیگ امسال به اوج خود رسید، به شکلی که از دقیقه اول تا پایان بازی منصوریان مورد هجمه هواداران خوزستانی قرار گرفت، رفتاری که نه تنها در شان مردم خوزستان و فرهنگ میهمان نوازی و خونگرمی این مردم نبود، بلکه مورد ابراز تاسف بسیاری از بزرگان فوتبالی استان نیز قرار گرفت.

نکته قابل توجه این است که تداوم این روند فحاشی به علیرضا منصوریان و اشاعه این بی‌اخلاقی‌ها در جای جای سکوهای ورزشگاه موضوعی نگران کننده برای فوتبال خوزستان است؛ هوادارانی که در گذشته نشان داده اند با همان فرهنگ اصیل خوزستانی و صبر و احترام به تصمیم باشگاه، قهرمانی تیم‌هایشان را در لیگ برتر و جام حذفی جشن گرفته اند، اکنون نباید رفتاری داشته باشند که علاوه بر این که به ضرر باشگاه است، چهره خوبی از مردم خوزستان به فوتبال ایران نشان ندهند.

واکنش عده ای از هواداران و جدا کردن خود از باشگاه با هشتگ هایی که اصلا در شان هواداران واقعی فولاد نیست، موضوعی است که اگر ادامه داشته باشد نه تنها بی اخلاقی های ورزشگاه را به قلب جامعه می کشاند بلکه باعث می شود تا همان کودک و نوجوانی که در ورزشگاه حاضر می شود آنچه را که در اخلاق و تربیت وی جایی ندارد بیاموزد؛ موضوعی که باید پیش از بدتر نشدن اوضاع به نوعی از سوی باشگاه و کانون هواداران فولاد مدیریت شود و تماشاگران واقعی از معدود تماشاگرنماهایی که باعث رواج بی اخلاقی ها و حاشیه برای باشگاه می شوند، جدا شوند.