۳۲ شهر خوزستان تحت پوشش طرح بازآفرینی شهری قرار گرفتند/ ۴۰ درصد از عوارض حق آلایندگی به حقوق و بیمه کارگران شهرداری اختصاص داده شد
۳۲ شهر خوزستان تحت پوشش طرح بازآفرینی شهری قرار گرفتند/ ۴۰ درصد از عوارض حق آلایندگی به حقوق و بیمه کارگران شهرداری اختصاص داده شد
عوارض آلایندگی استان را گرفتیم و آن را براساس ۲ شاخص جمعیت و دوری و نزدیکی از مرکز آلایندگی میان مناطق مختلف استان توزیع کردیم.

استاندار خوزستان با تاکید بر ارتقای توسعه شهری گفت: ۳۲ شهر تحت پوشش طرح جامع بازآفرینی شهری قرار گرفتند و طرح جامع مطالعاتی هشت شهر دیگر نیز انجام شده است.

به گزارش کاوش اخبار صادق خلیلیان یکشنبه ۱۳ آذر در جلسه طرح توانمندسازی و تحول اجتماع‌محور محلات کم‌برخوردار با اشاره به برخورداری عادلانه همه محلات از خدمات گفت: ۱۲۳ محله در ۱۹ شهر استان در طرح ملی توسعه و تحول اجتماع محور قرار گرفتند که اقدامات صورت گرفته در این شهرها و محلات و روند پیشرفت طرح در آن‎‌ها از سوی دستگاه‌های متولی تحت رصد مستمر قرار می‌گیرد.

وی در ادامه ابراز امیدواری کرد که این طرح در کنار طرح بازآفرینی شهری، روند نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری را سرعت ببخشد.

توزیع حق آلایندگی بر اساس ۲ شاخص جمعیت و دوری و نزدیکی از مرکز آلایندگی

استاندار خوزستان همچنین با اشاره به محقق شدن پنج هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان عوارض حق آلایندگی استان پس از سال‌ها، به عنوان اقدامی مهم در استان گفت: با پیگیری‌های که در چند ماه گذشته انجام دادیم عوارض آلایندگی استان را گرفتیم و آن را براساس ۲ شاخص جمعیت و دوری و نزدیکی از مرکز آلایندگی میان مناطق مختلف استان توزیع کردیم.

خلیلیان با بیان این که همه نقاط استان از این اعتبار بهره‌مند شده‌اند خاطرنشان کرد: عوارض حق آلایندگی میان همه شهرهای استان و همه روستاهای دارای دهیاری و فاقد دهیاری پرداخت شده و توزیع متوازن اعتبارات در سطح استان صورت گرفته تا به یاری خداوند شاهد اقدامات اساسی در استان به ویژه در زمینه توسعه زیرساخت‌ها و تحت پوشش قرار گرفتن مناطق حاشیه‌ای و کم برخودار باشیم.

وی گفت: ۴۰ درصد از عوارض حق آلایندگی به حقوق و بیمه کارگران شهرداری که برخی از آن‌ها بیش از ۶ ماه معوق مانده بود اختصاص دادیم و ۶۰ درصد دیگر این اعتبار برای توسعه زیرساخت‌ها و عمران شهری اختصاص یافته است و در حساب شهرداریها نگهداری می‌شود.

استاندار خوزستان با اشاره به برنامه‌ریزهای صورت گرفته برای هزینه‌کرد این اعتبار بیان کرد: این اعتبار متناسب با اولویت شهرها و روستاهای اختصاص یافته و می‌توان گفت براساس آن ریل‌گذاری توسعه شهری و روستایی خوزستان انجام شده است.