[ad_1] تابناک: به تازگی حسن نوروزی، سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی گفته که ۳۰۰ مسئول برای آزادی یک قاچاقچی حرفه‌ای تریاک با پلیس تماس گرفته اند که او را آزاد کنند. به نظر می‌رسد، صرف مطرح کردن این مسأله فقط به نگرانی‌های موجود در جامعه می‌افزاید و خروجی خاصی ندارد؛ بنابراین، بهتر است او […]

[ad_1]

تابناک: به تازگی حسن نوروزی، سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی گفته که ۳۰۰ مسئول برای آزادی یک قاچاقچی حرفه‌ای تریاک با پلیس تماس گرفته اند که او را آزاد کنند. به نظر می‌رسد، صرف مطرح کردن این مسأله فقط به نگرانی‌های موجود در جامعه می‌افزاید و خروجی خاصی ندارد؛ بنابراین، بهتر است او بگوید که به عنوان کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس چه اقدامی برای شناسایی، معرفی و برخورد با چنین مسئولانی انجام داده اند؟

حسن نوروزی در «سلسه نشست دوشنبه‌های گام دوم انقلاب» اظهار کرده، «مهمترین کار جهادی در کشور، شخصیت‌سازی و شخصیت‌شناسی برای مسئولان است. در کمیسیون قضایی مجلس، اقدامات مهمی تاکنون انجام داده ایم و در این راستا حذف اعدام از قانون قاچاق مواد مخدر کلید خورد.

وی در عین حال افزوده است: «چندی پیش، یکی از قاچاقچیان بزرگ کشور با بیش از ۲۰ کیلوگرم تریاک دستگیر شد و حدود ۳۰۰ تن از مسئولان برای آزادی وی تماس گرفتند. این در حالی است که در برخی مواقع، جوانان را با چندین گرم مواد مخدر اعدام می‌کنیم. موضوع حذف اعدام از این قانون را در زمان رئیس پیشین قوه قضائیه، به ایشان اعلام کردیم، اما این قانون را اجرا نکردند.»

چندی پیش و در جریان اجرای قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان، «جمشید انصاری» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور پیرامون تعداد مدیران و مقامات کشور عنوان کرد: «ما در کشور حدود ۱۰۰۰ نفر مقامات داریم» که اگر ملاک ما برای تعیین میزان مدیرانی که به منظور آزادی یک قاچاقچی با پلیس تماس می‌گیرند، حرف‌های نوروزی باشد، یک سوم مسئولان در کشور با این قاچاقچی دوست و رفیق بوده اند!

به نظر می‌آید، باید ابتدا از سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس پرسید، آیا آماری که او از مسئولانی که برای آزادی یک قاچاقچی عنوان کرده درست است یا خیر؟ یا اینکه او صرفا برای نشان دادن تعداد افراد زیادی که در این خصوص واسطه شده اند، عددی را عنوان کرده است؟

اگر آمار ارائه شده صحت دارد، بهتر است آقای نوروزی این موضوع را می‌گفت: این افراد برای چه با پلیس تماس گرفته اند و چه ارتباطی با قاچاقچی مورد اشاره داشته اند؟ اگر کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در این رابطه بررسی نکرده، طبیعی است که باید مؤآخذه شود که چطور به موضوع به این مهمی رسیدگی نکرده و از تریبون مجلس آن را به استحضار مقامات و قوه قضائیه نرسانده است؟!

موضوع دیگر آنکه آیا کمیسیون مذکور بررسی کرده که کدام مدیران برای آزادی این قاچاقچی ـ که ۲۰ کیلو گرم تریاک از او کشف و ضبط شده است ـ تماس گرفته اند؟ این مسئولان در چه سطحی مشغول به کار و فعالیت هستند و نام آن‌ها چیست و چرا این مسأله مورد اشاره قرار نگرفته است؟

اگر سخنان حسن نوروزی، سخنگوی کمیسیون قضائی مجلس شورای اسلامی صحت دارد، تمامی مسئولانی که نگران وضعیت یک قاچاقچی هستند و حتی به خود اجازه داده اند با پلیس برای آزادی او تماس بگیرد، هیچ یک صلاحیت ادامه تصدی مسئولیت را ندارند و علاوه بر اینکه باید معرفی شده، باید از بابت اثبات چرایی ارتباط با یک قاچاقچی تحت پیگیرد دستگاه قضایی قرار بگیرند.

همچنین بهتر است، سخنگوی کمیسیون قضائی مجلس شورای اسلامی توضیحات بیشتری در مورد سخنان اخیر خود ارائه کند تا اولا مشخص شود آمار ارائه شده از سوی او صحیح بوده یا خیر؟ و در ثانی اقداماتی که برای برخورد با چنین مسئولانی ـ که اجازه دفاع از یک قاچاقچی را به خود می‌دهند ـ شده، مشخص شود.

[ad_2]