سوت قطار گردشگری نیشکر به صدا درآمد
سوت قطار گردشگری نیشکر به صدا درآمد
حرکت قطار در امتداد مزارع نیشکر، علاوه بر خلق صحنه‌های زیبا برای گردشگران، فرصتی برای آشنایی بیشتر آن‌ها با صنعت نیشکر در سومین جشنواره برداشت نیشکر فراهم کرده است.

برای نخستین بار در خوزستان، سوت قطار گردشگری در مزارع نیشکر دهخدا پیچید و همزمان با دومین روز از جشنواره ملی شکرستان، قطار گردشگری نیشکر، از مسیر اهواز به ایستگاه «نظامیه» حرکت خود را آغاز کرد.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، حرکت قطار در امتداد مزارع نیشکر، علاوه بر خلق صحنه‌های زیبا برای گردشگران، فرصتی برای آشنایی بیشتر آن‌ها با صنعت نیشکر در سومین جشنواره برداشت نیشکر فراهم کرده است.

مسافران قطار گردشگری نیشکر، برای نخستین‌بار، لحظه‌های هیجان‌انگیزی را تجربه کردند و مسافتی ۲۰ کیلومتری از ایستگاه اهواز تا ایستگاه نظامیه کشت و صنعت نیشکر دهخدا پیمودند تا به تماشای شیرین‌ترین جشنواره ایران بنشینند.

خلق چشم‌اندازی زیبا با حرکت قطار گردشگری نیشکر

مزارع سرسبز نیشکر، مسیر و چشم‌اندازی زیبا از طبیعت خوزستان برای مسافران این قطار خلق کرد؛ چشم‌اندازی که به گفته زیبا راکی رئیس انجمن سفیران گردشگران خوزستان، با استمرار حرکتش می‌تواند جان تازه‌ای در کالبد گردشگری استان بدمد‌.

رئیس انجمن سفیران گردشگران خوزستان در گفت‌وگو با روابط‌عمومی، حرکت نخستین قطار گردشگری نیشکر را سرآغازی برای شناخت بیشتر مردم از داشته‌های استان عنوان کرد و آن را نمادی برای رونق گردشگری خوزستان برشمرد.

زیبا راکی که مبدع قطار گردشگری کشور در خوزستان است، حرکت قطار گردشگری به مقصد نیشکر را گامی مهم در راستای توسعه این صنعت و در عین حال شناخت بیشتر مردم با دستاوردهای شرکت توسعه نیشکر عنوان کرد.

به گفته او، صنعت نیشکر به دلیل برخورداری از جاذبه‌های بی‌شمار در حوزه صنعت و کشاورزی، ظرفیتی مناسب برای جذب گردشگر دارد و حرکت قطار نیشکر نیز در همین راستا و به منظور جذب بیشتر گردشگران است.

رونق روستاها در سایه جشنواره شکرستان

رئیس انجمن سفیران گردشگران خوزستان برگزاری سومین جشنواره ملی شکرستان را فرصتی مناسب برای توسعه جوامع پیرامونی دانست و گفت، در این جشنواره، صنایع دستی و محصولات غذایی و شیرینی‌های محلی عرضه می‌شود و گردشگران با خرید این محصولات، سبب رونق روستاها می‌شوند.

وی افزود، در کنار عرضه محصولات محلی، جشنواره شکرستان، فضایی برای تفریحات سالم خانواده‌ها در جوار مزارع سرسبز فراهم کرده و در عین حال، با اجرای برنامه‌های جنبی نظیر اسب‌سواری، شترسواری و غرفه‌های صنایع‌دستی و… سعی شده ظرفیت‌های روستاها شناسانده شود.

وی در پایان به فرآیند به حرکت درآمدن قطار گردشگری نیشکر اشاره و بیان کرد که با همکاری راه‌آهن جنوب و حمایت‌های اداره‌کل میراث فرهنگی و گردشگری خوزستان و شرکت توسعه نیشکر، گردشگری ریلی به مقصد کشت و صنعت نیشکر دهخدا در سومین جشنواره ملی شکرستان به ثمر نشست.

سومین جشنواره شکرستان یکم تا سوم آذرماه سال جاری به همت روابط عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی و با مشارکت اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خوزستان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، اداره کل ورزش و جوانان خوزستان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز در حال برگزاری است.

این جشنواره دارای سه بخش نمایشگاهی، رقابتی و جنبی است که در بخش نمایشگاهی بیش از ۴۰ غرفه در حوزه صنایع‌دستی، تولیدات بومی و شیرینی و غذاهای محلی فعالیت دارند؛ تورهای گردشگری دانشجویی و دانش‌آموزی، گشت تفریحی مزارع نیشکر و صنعت، تور دوچرخه‌سواری، مسابقات ورزشی و تفریحی، نمایشگاه نقاشی و عکاسی، قصه‌گویی و ایستگاه فرهنگی و مسابقات ورزشی بخش جنبی جشنواره را شامل می‌شود.