پایان طرح اصلی فاضلاب اهواز تا سال ۱۴۰۲/ اختصاص اعتبار برای ترمیم حفاری‌ها
پایان طرح اصلی فاضلاب اهواز تا سال ۱۴۰۲/ اختصاص اعتبار برای ترمیم حفاری‌ها
از سال گذشته تاکنون 154 جبهه کاری در نقاط ریزشی و بحرانی در حال انجام است؛ طرح اصلی نیز تا پایان 1402 به اتمام می‌رسد.

استاندار خوزستان گفت: گزارشات ارائه شده از سرعت کار و زمان‌بندی لازم برای اجرای این طرح امیدبخش است و دستگاه‌ها متعهد شدند تا شبکه فاضلاب شهر اهواز تا پایان سال ۱۴۰۲ به طور کامل انجام شود.

به گزارش کاوش اخبار، صادق خلیلیان در جلسه توسعه شهرهای استان با محوریت اهواز و کارون با اشاره به روند پیشرفت طرح جامع فاضلاب، اظهار داشت: خوشبختانه گزارشات ارائه شده از سرعت کار و زمان‌بندی لازم برای اجرای این طرح امیدبخش است و دستگاه‌ها متعهد شدند تا شبکه فاضلاب شهر اهواز تا پایان سال ۱۴۰۲ به طور کامل انجام شود.

وی با تأکید بر سرعت‌ بخشیدن به ترمیم نوارهای حفاری‌شده از سوی پیمانکاران بیان کرد: تأخیر در ترمیم نوار حفاری شده توسط پیمانکاران یکی از مشکلاتی است که در مسیر اجرای پروژه فاضلاب وجود دارد؛ بر همین اساس ۲۴۰ میلیارد تومان از یک هفته گذشته در اختیار شرکت آبفا قرار گرفت، همچنین اجرای بخشی از کار ترمیم نقاط حفاری به شهرداری سپرده شد.

استاندار خوزستان با بیان اینکه مشکل فاضلاب در سه فاز پیگیری و برطرف می‌شود، عنوان داشت: از سال گذشته تاکنون ۱۵۴ جبهه کاری در نقاط ریزشی و بحرانی در حال انجام است؛ طرح اصلی نیز تا پایان ۱۴۰۲ به اتمام می‌رسد و حل مشکل نقاط بحرانی به گونه‌ای انجام شد که تکمیل کننده طرح اصلی باشد، آسفالت و ترمیم نقاط حفاری شده نیز به عنوان فاز پایانی در حال انجام است.

خلیلیان افزود: ۵ هزار میلیارد تومان از محل حق آلایندگی میان شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان صورت گرفت؛ ۶۰ درصد آن به اجرای پروژه‌های اساسی شهرها اختصاص یافت، یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان آن به شهر اهواز داده شد؛ همچنین شهرهایی مانند آبادان، خرمشهر، دزفول و غیره مشمول این اعتبارات شدند تا توسعه زیرساخت‌ها را در این شهرها شاهد باشیم.

وی با اشاره به تکمیل لاین رفت و برگشت شمال به جنوب پل دانشگاه شهید چمران از محل عوارض آلایندگی ادامه داد: با تکمیل این پل بخش اعظمی از ترافیک کاهش یافت و مابقی آن نیز تکمیل خواهد شد.

استاندار خوزستان به اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان در جهت توسعه آسفالت شهر اهواز اشاره کرد و گفت: نهضت آسفالت در شهرهای مختلف دنبال می‌شود در شهر اهواز نیز بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان از سوی شهرداری برای توسعه آسفالت در خیابان‌های مختلف اختصاص یافت.

خلیلیان ابراز داشت: بحث‌های مبلمان شهری، تجهیز و نوسازی پارک‌ها نیز دنبال می‌شود.

وی با اشاره به فرسودگی سیستم حمل و نقل شهری اظهار داشت: در مرحله نخست موفق شدیم تا از محل عوارض آلایندگی ۱۹۹ دستگاه اتوبوس را به استان خوزستان اختصاص دهیم تا شاهد رفاه شهروندان، بهبود سیستم حمل و نقل شهری و کاهش کرایه‌های درون شهری باشیم.

استاندار خوزستان در پایان با بیان اینکه به دنبال ریل‌گذاری توسعه شهری با حل مشکلات اساسی در شهرهای استان هستیم، بیان کرد: در راستای بهبود سیستم حمل و نقل سریع شهری بنا است تا تعدادی ون به سیستم حمل‌ و نقل شهری افزوده شود تا مجموعه مکملی از اتوبوس، مینی‌بوس و تاکسی را داشته باشیم.