محدودیت‌های دوران کرونا، کودکان را در معرض افسردگی قرار داده/ والدین مراقب اطالاعات بیش از حد منفی فضای مجای باشند
محدودیت‌های دوران کرونا، کودکان را در معرض افسردگی قرار داده/ والدین مراقب اطالاعات بیش از حد منفی فضای مجای باشند

 رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در واکنش به جان‌باختن یک کودک اهوازی براثر مواجه شدن با چالش موسوم به مومو گفت: محدودیت‌های دوران کرونا کودکان را در معرض افسردگی قرار می‌دهد بنابراین والدین باید از کودکان در برابر اطلاعات بیش از حد منفی فضای مجازی محافظت کنند.

به گزارش کاوش دکتر فرهاد ابول نژادیان بیان کرد: محدودیت‌های دوران کرونا و دوری کودکان از بازی‌های گروهی و دوستان، می‌تواند آنها در معرض افسردگی قرار داده و موجب روی آوردن آنها به چالش‌های ناامن در فضای مجازی شود در نتیجه خانواده ها ضمن نظارت بر محتوای مجازی استفاده شده توسط کودکان، خانه را به محیطی شاد برای آنها تبدیل کنند و با ایجاد یک جو خانوادگی ایمن و شاداب امنیت داخلی کودکشان را حفظ کنند.

وی افزود: در این روزها که محتوای درسی دانش آموزان به صورت مجازی ارائه می‌شود ارتباط رده سنی پایینتر با فضای مجازی بسیار بیشتر شده که همین موضوع لزوم حساسیت والدین نسبت به فعالیت‌های فرزندانشان در فضای مجازی را اثبات می‌کند.

ابول نژادیان گفت: والدین باید ترس دوران کرونا را برای بچه ها به پیام‌های امیدبخش برای رهایی از وضعیت کنونی تبدیل کنند، زمان بیشتری را با کودکان سپری کنند، با آنها بازی کنند و جای خالی دوستانشان را برای آنها پر کنند.

بر اساس این گزارش، برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی در استان خوزستان از قربانی شدن یک کودک ۱۱ ساله کلاس پنجمی اهوازی به علت چالش مومو خبر دادند هرچند که جانشین فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان اهواز گفته تاکنون شکایتی در مورد فوت به علت چالش مومو به ما واصل نشده و حتی هیچ تماسی هم با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ برای اعلام گزارش در این زمینه نداشته‌ایم.

در روزهای اخیر پیامی به نام چالش مومو در شبکه‌های اجتماعی خصوصاً واتساپ منتشر شدهدر استان های جنوبی منتشر شده است.

همچنین طی پیگیری‌های پلیس فتا مشخص شده که برای برخی از کاربران واتس اپ از حساب‌های کاربری با شماره ایرانی و خارجی پیام‌هایی به زبان فارسی ارسال و از آن‌ها برای شرکت در چالش دعوت شده است.