یاور شاه ولی: سوء مدیریت یکی از علت های مهم تنگ ناها در خوزستان است
یاور شاه ولی: سوء مدیریت یکی از علت های مهم تنگ ناها در خوزستان است

کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اهواز ، کارون ، باوی و حمیدیه گفت: ظرفیت ها و پتانسیل های بالایی در استان وجود دارد اما با دارا بودن چنین ظرفیت هایی تنگناهای جدی در استان ما وجود دارد که سوء مدیریت یکی از علت های مهم این تنگ ناها می باشد.

دکتر یاور شاه ولی عنوان کرد :استان ما در مقاسیه با سایر استان های کشور  در سرعت پیشرفت و توسعه  عقب تر است در حالی که   با وجود منابعی که در استان خوزستان وجود دارد و سرمایه های خوب نیروی انسانی که در استان ما وجود دارد  حق خوزستان بیش از این ها می باشد. که یکی از مهمترین علل آن نقص و عدم پیشرفتی است که به واسطه ۸ سال دفاع مقدس به خوزستان تحمیل شد.
وی ادامه داد : عمده ظرفیت ها و پتانسیل های استان شامل نیروی انسانی جوان و کارآزموده  و منابع خدا دادی مانند زمین های مستععد کشاورزی ، آب های جاری ، نفت ، گاز ، پتروشیمی ، صنعت نیشکر ،صنایع مادری مانند صنایع فولاد، گروه ملی، لوله سازی می باشند اما با دارا بودن چنین ظرفیت هایی تنگناهای جدی در استان ما وجود دارد که سوء مدیریت یکی از علت های مهم این تنگ ناها می باشد .
نماینده یا مجمع نمایندگان استان باید بتواند با یک وحدت فکر برای تک تک این موارد برنامه ریزی کند اما در کلان میتوان گفت آن چیزی که امروزه باعث شده تنگناها فشار بیشتر را به مردم بیاورند سو مدیریت می باشد. ما در مدیریت ها به طور کلی دچار مشکل هستیم مدیریت های غیرکارشناسی مدیریت های غیر مرتب با محل کار  شاید مهمترین معضل استان ما باشند که باید برای این موضوع فکری اساسی بشود.
شاه ولی با اشاره به وجود صنعت نفت در استان خوزستان افزود : بخش عمده صنعت نفت در استان خوزستان است اما تا کنون کارخانه جات صنایع جانبی آن در استان خوزستان وجود نداشته است  قابل قبول نیست که استان ما درصد بالایی از تولید نفت را به خود اختصاص دهد ولی قطعات مورد نیاز در جایی دیگر ساخته و به استان وارد شوند در حالی که استان خوزستان پتانسیل این را دارد که قطعات مورد نیاز صنعت نفت را در همین استان تهیه کنند.کاندیای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اهواز ، کارون ، باوی و حمیدیه به کار گیری نیروهای غیر بومی در صنایع اصلی استان خوزستان یکی از علل ناراحتی مردم عنوان کرد و گفت : هر چند ما قبول داریم صنایعی مثل صنعت نفت یک صنعت ملی است و متعلق به همه مردم ایران  اما مردم خوزستان این حق را دارنند که از این صنعت به میزانی که مورد نیاز استان هست بهربرداری بکنند و الویت در بخش اشتغال با جوانان خوزستان باشد.

واقعیتی که وجود دارد این است که وزارت نفت تا کنون اغنا نشده اند که از نیروهای بومی استان استفاده کنند آیا ما واقعا نیروی متخخص در استان نداریم ؟
اما مشکل اینجاست که وقتی مدیریت یک مجموع را به دست کسی میدهیم که علاقه و دلبستگی به به استان در آن ضعیف است به تبع بیکاری جوانان و نخبگان خوزستانی را به دنبال خواهد داشت .
شاه ولی در مورد رتبه آموزش و پرورش خوزستان در کشور عنوان کرد : نیروی انسانی سالم محور توسه کشور است و تربیت یک نیروی انسانی سالم در مرحله اول به عهده خانواده و در جایگاه بعدی بدون انکاربر عهده آموزش و پرورش است . آموزش هم تریبت دینی و هم اخلاقیس که در حال حاضر در آموزش و پرورش ما در این موارد به حال خود رها شده است .
وی افزود : متاسفانه معلمان ما از لحاظ معیشت در تنگنا هستند و این باعث شده است که انگیزه کافی برای آموزش صحیح را نداشته باشند در حالی که فرهنگیان باید پدران و مادران معنوی جامعه می باشند اما به دلیل مشکلات معیشی مهمترین کار خود که همان آموزش دینی و اخلاقی هست را به درستی انجام نمیدهند هر چند هنوز هستند دلسوزانی که از جان مایه میگذارن برای آموزش نسل آینده و توسعه نیروی کار آمد .

شاه ولی در مورد حق بانوان در اشتغال بیان کرد : معتقدم همانطور که  نیمی از جمعیت را بانوان تشکیل میدهد سهمشان در مدیریت ها هم باید به همین میزان باشد. هیچ کس نباید با فعالیت اجتماعی زنان در عرصه های مختلف مخالف باشد زیرا زنان بنیادی ترین بخش جامعه را تشکیل میدهند.همچنین باید در جهت توانمند سازی زنان بی سرپست و بد سرپرست گام برداریم و آنها را توانمند سازیم تا بتوانند به راحتی از پس مشکلات معیشتی خود برایند و شرمنده کسی نباشند.