مدیریت مصرف در بخش خانگی تضمین کننده پایداری شبکه برق خوزستان
مدیریت مصرف در بخش خانگی تضمین کننده پایداری شبکه برق خوزستان
اگر روند افزایش مصرف از سوی مشترکین بخش خانگی مدیریت نشود خدمت رسانی مستمر به همه مردم را به چالش خواهند رساند.

مدیر دفتر روابط عمومی شرکت برق منطقه‌ای خوزستان گفت: روند افزایشی دما و رشد مصرف برق باعث شده تا شبکه برق خوزستان در همین روزهای آغازین پیک به علت پرباری تحت تاثیر قرار بگیرد و اگر روند افزایش مصرف از سوی مشترکین بخش خانگی مدیریت نشود خدمت رسانی مستمر به همه مردم را به چالش خواهند رساند.

سید حجت‌اله موسوی در گفت‌و‌گو با کاوش اخبار بیان کرد: با توجه به وقوع دماهای بالای ۴۵ درجه در سطح استان و پیش‌بینی روند افزایشی دما در روزهای آینده که خروجی آن رشد مصرف برق در بخش خانگی است، شبکه برق منطقه‌ای خوزستان فشار مضاعفی را متحمل شده که در صورت تداوم رشد مصرف و پرباری شبکه، علاوه بر خسارت احتمالی به تجهیزات، پایداری شبکه را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد.

وی افزود: با توجه به این موضوع که در پیک مصرف تابستان بیش از ۸۳ درصد مصرف برق استان مربوط به بخش خانگی بوده و از ۸۵۰۰ مگاوات مصرف شده در خردادماه حدود ۶۰۰۰ مگاوات آن مربوط به بخش سرمایشی است، مدیریت در بخش خانگی و کاهش وسایل سرمایشی می‌تواند روند رشد مصرف برق را متوقف و در نتیجه تضمین کننده پایداری شبکه برق باشد.

به گفته مدیر دفتر روابط عمومی شرکت برق منطقه‌ای خوزستان، افزایش رشد مصرف و ثبت رکوردهای جدید در مصرف نسبت به مدت مشابه در سال‌های قبل این هشدار را به همراه دارد که عدم رعایت الگو و مدیریت مصرف در بخش خانگی، امکان خدمات‌رسانی مستمر را سلب خواهد کرد و آسایش و رفاه مردم را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

موسوی تاکید کرد: از همه شهروندان عزیز و مردم شریف استان خوزستان تقاضامندیم به جهت حفظ و پایداری شبکه برق، مدیریت مصرف برق را جدی گرفته و با چند راهکار ساده هم از سیاست‌های تشویقی وزارت نیرو در اقتصاد خانواده بهره‌مند شوند و هم خادمین و تلاشگران صنعت برق را در خدمت‌رسانی بی‌وقفه یاری کنند.

وی توضیح داد: سیاست‌های تشویقی وزارت نیرو در خصوص رعایت الگوی مصرف در خوزستان (۳۰۰۰ کیلو وات ساعت) و پاداش‌های ۲۰ برابری در صورت کاهش مصرف برق نسبت به سال قبل در بخش خانگی، کمک کننده به اقتصاد خانواده و تضمین کننده پایداری شبکه برق خواهد بود.

به گفته مدیر دفتر روابط عمومی شرکت برق منطقه‌ای خوزستان، خاموش کردن سیستم سرمایشی اضافی و استفاده از روشنایی‌های طبیعی به جای نور الکتریکی در روز، تنظیم دمای کولر بر روی دمای آسایش ۲۴ درجه، عدم استفاده از لوازم‌ پرمصرف در ساعات اوج مصرف “۱۱ تا ۱۷” و “۱۸ تا ۲۲” راهکارهای کاهش مصرف برق در بخش خانگی برای گذر موفق از تابستان گرم سال جاری خواهند بود.