[ad_1] خبرگزاری تسنیم: امام جمعه موقت تهران گفت: مبارزه عالمانه، مستمر و مجاهدانه با فساد اقتصادی باید در دستور کار همه قوا و مردم قرار بگیرد. حاج‌ علی‌اکبری امام جمعه موقت تهران در خطبه نماز جمعه امروز تهران: * در تمام سال‌های پس از انقلاب، مساله مبارزه با فساد اقتصادی و تحقق عدالت اقتصادی و […]

[ad_1]

خبرگزاری تسنیم: امام جمعه موقت تهران گفت: مبارزه عالمانه، مستمر و مجاهدانه با فساد اقتصادی باید در دستور کار همه قوا و مردم قرار بگیرد.

امام جمعه تهران: فساد سیستمی در کشور نداریم

حاج‌ علی‌اکبری امام جمعه موقت تهران در خطبه نماز جمعه امروز تهران:

* در تمام سال‌های پس از انقلاب، مساله مبارزه با فساد اقتصادی و تحقق عدالت اقتصادی و علوی صدر مطالبات امام خمینی (ره) و رهبر انقلاب بوده است، پرچمداری مبارزه با فساد در همه سال‌ها به دست رهبری بوده است و از نگاه ایشان تحقق عدالت با مبارزه با فساد به صورت مستمر امکان‌پذیر است. در سخنان و نوشته‌های رهبر انقلاب طی سه دهه گذشته همواره این مطالبه را می‌بینیم. بیش از ۴ هزار بار مساله مبارزه با فساد در سخنان رهبری آمده است.

* مساله مبارزه با فساد امروز مطالبه عمومی و مردمی و به خصوص مومنین، خانواده‌های شهدا و جوانان است. مردم مطالبه عمومی و جدی در این رابطه دارند و توقع دارند مساله تا رسیدن به شرایط مطلوب دنبال شود. گزینه کنونی دشمن برای نبرد با انقلاب اسلامی، اقتصاد است که علاوه بر تحریم‌ها، اقدامات دیگری همچون اتهام به نظام اسلامی مبنی بر فساد سیستمی در دستور کار دشمنان قرار دارد.

* اگر بخواهیم گفتمان مقاومت در عرصه اقتصاد یعنی اقتصاد مقاومتی و رونق تولید به نقطه مطلوب برسد، راهی جز مبارزه گسترده و روش‌مند با فساد اقتصادی نداریم و این موضوع باید در دستور کار تمامی مجموعه‌های نظام اسلامی باشد. آنچه که جامعه ما از ان رنج می‌دهد، پیامدهای ناشی از فساد اقتصادی در بخش‌های گوناگون است. کاهش سرمایه اجتماعی و ضربه به اعتماد عمومی و رواج قانون‌گریزی و قانون‌ستیزی، توسعه فقر، ناامیدی تولیدکنندگان، رکود و تعطیلی کارگاه‌ها و کاهش کیفیت کالاها از جمله پیامدهای فساد اقتصادی است. در حوزه اخلاقی نیز فساد اقتصادی اثراتی دارد آن را می‌توانیم مشاهده کنیم. از بین رفتن برکت و ناهنجاری‌های اخلاقی از جمله تاثیرات لقمه حرام و فساد اقتصادی است.

* مساله فساد اقتصادی باید به طور جدی مورد توجه همه قرار گیرد و مبارزه عالمانه، مستمر و مجاهدانه در دستور کار همه قوا و مردم باشد؛ البته یک تبصره دارد و آن این است که در تحلیل وضعیت کشور و مسیر طی شده انقلاب اسلامی باید واقع‌بین باشیم و اقدامات نظام در تحقق عدالت را ببینیم و توجه داشته باشیم که چیزی به نام فساد سیستمی در کشور وجود ندارد. قواره نظام اسلامی فسادستیز است و اقبال به فساد نیست. فساد فراگیر و عمومی در بین مسئولان و فعالان اقتصادی نیست، بلکه اکثر مردم، مسئولان و فعالان پاک‌دست و مومن هستند که از این فسادها هم رنج می‌برند و هم دل‌زده هستند.

* دشمن به دنبال سیاه‌نمایی در جامعه اسلامی است. البته بیماری و غده‌های سرطانی وجود دارد و متاسفانه خطرناک هم شده است، اما قابل معالجه است که لازم به انجام اقدامات همه‌جانبه است. در گزینش مدیران مسائل اخلاقی باید بیشتر رعایت شود. ساده‌زیستی و ارتباط دائمی با مردم و تنظیم شیوه زندگی با عموم مردم باید توسط مسئولان انجام بگیرد. باید از نفوذ مرفهان بی‌درد و ویژه‌خواران در دستگاه‌ها جلوگیری شود. قوانین متعددی همچون قوانین مبارزه با پولشویی، کالا و ارز قاچاق و… وجود دارد که باید اجرایی شود و مجلس هم نظارت داشته باشد.

* برای آقای ظریف و وزارت خارجه باعث افتخار است که آمریکایی‌ها او را تحریم کرده‌اند، اما این روش نشان دهنده سقوط دستگاه حاکمه آمریکاست و نشان می‌دهد که گفتمان مقاومت (نه مذاکره خواهیم کرد و نه جنگ خواهد شد) اثر خود را گذاشته است و دیپلماسی التماسی آمریکا به جایی نرسیده و آمریکا دچار سرگردانی استراتژیک شده است.

[ad_2]