به صورت مکتوب افزایش قیمت نان را اعلام نکردیم/ افزایش قیمت نان بر اساس کیفیت
به صورت مکتوب افزایش قیمت نان را اعلام نکردیم/ افزایش قیمت نان بر اساس کیفیت

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با تاکید بر اینکه به صورت مکتوب افزایش قیمت نان را به کسی اعلام نکردیم، گفت: باید کیفیت نان مورد تایید مصرف کنندگان قرار بگیرد تا افزایش قیمت برای واحد نانوایی مصوب شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با تاکید بر اینکه به صورت مکتوب افزایش قیمت نان را به کسی اعلام نکردیم، گفت: باید کیفیت نان مورد تایید مصرف کنندگان قرار بگیرد تا افزایش قیمت برای واحد نانوایی مصوب شود.

چند روزی است که قیمت نان در برخی نانوایی‌ها در اهواز و برخی شهرستان‌ها به صورت خودسرانه افزایش پیدا کرده است که نارضایتی شهروندان را به دنبال داشت.

اگر چه سفره مردم با توجه به ذائقه‌های غذایی آن‌ها تنوع بالایی دارد اما نان پای ثابت سفره‌ شهروندان است که جایگزین دیگری ندارد به همین دلیل بالا رفتن قیمت این کالای پر مصرف می‌تواند سفرهای مردم به ویژه کارگران را با چالش روبرو کند.

رضا فتوحی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان در این رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، با بیان اینکه ما به دنبال بالا بردن کیفیت نان هستیم، اظهار کرد: اگر نانوایی‌ها طبق ضوابطی که سازمان صمت و سازمان غله برای آن‌ها لحاظ کرده است کیفیت نان را رعایت کنند قیمت نان را می‌توان مانند استان‌های همجوار افزایش داد در غیر این صورت قیمت بالا نخواهد رفت.

وی با تاکید بر افزایش کیفیت نان و وزن 180 گرمی چانه نان، افزود: یکسری از نانوایی‌هایی در این رابطه کم کاری می‌کنند که باید بر اساس استاندارد سازی که شورای آرد و نان اعلام کرده است اقدام کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با بیان اینکه بین 10 تا 30 درصد قیمت نان در کل کشور افزایش پیدا کرده است، عنوان کرد: به منظور بالا رفتن کیفیت نان مقرر شد به صورت تصادفی پخت نان در نانوایی‌ها کنترل و نظارت شود که چنانچه در یکی از واحدهای نانوایی قصوری محرز شود پروانه آن واحد لغو می‌شود.

فتوحی با تاکید بر اینکه به صورت مکتوب افزایش قیمت نان را به کسی اعلام نکردیم، بیان کرد: باید کیفیت نان مورد تایید مصرف کنندگان قرار بگیرد تا افزایش قیمت برای واحد نانوایی مصوب شود.

وی افزود: تمام فرمانداران و اتحادیه ها موظف هستند که بر روی کیفیت نان نظارت کنند و در صورتی که در واحدی کیفیت نان پایین باشد با آن برخورد جدی داشته باشد.

فتوحی با بیان اینکه کیفیت و رضایت مندی مردم باید مورد توجه قرار بگیرد، گفت: نانوایی‌ها باید استاندار سازی را ملاک قرار دهند و بر اساس ضوابط اداره غله و شرکت بازرگانی عمل کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس، افزایش نرخ نان در سال 98 به دلیل جاری شدن سیل و سال گذشته با دستور استاندار وقت خوزستان لغو شده بود.