یک‌هزار و ۸۰۰ تخت نقاهتگاهی در خوزستان آماده شد
یک‌هزار و ۸۰۰ تخت نقاهتگاهی در خوزستان آماده شد

 مدیر کل مدیریت بحران خوزستان گفت:یک‌هزار و ۸۰۰ تخت‌ نقاهتگاهی به منظور آمادگی در صورت تشدید بیماری کرونا در فصل پاییز در خوزستان آماده شده است.

به گزارش کاوش، امید بن‌عباس شنبه در نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا در اداره کل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی و فرمانداری‌ها برای برپایی نقاهتگاه در سطح استان اظهار کرد: با توجه به آسیب‌شناسی نقاهتگاه‌ها در پیک اول بیماری کرونا، شاخص‌ها و الزاماتی تعریف و طی نامه‌ای در ۱۵ شهریور سال جاری به فرمانداران ابلاغ شد.

وی افزود: جز تعداد معدودی از شهرستان‌ها مابقی شهرستان‌های خوزستان نقاهتگاه منطبق بر شاخص‌های اعلام شده را آماده کردند.

بن عباس با تاکید بر همکاری دیگر دستگاه‌های اجرایی برای بالابردن ظرفیت نقاهتگاهی استان توضیح داد: براساس قانون تمامی اموالی که در اختیار دستگاه‌های اجرایی است بیت المال محسوب می‌شود و متعلق به مردم است از این رو دستگاه‌های اجرایی مکلف اند در شرایط اضطراری اموال مذکور را برای خدمت‌رسانی به مردم آماده کنند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تلاش می شود تا شهرستان اهواز ظرف یک هفته آینده به ظرفیت خوبی از نظر تخت‌های نقاهتگاهی برسد

به نشست‌های متعدد پیرامون تولید و تامین ماسک در استان اشاره کرد و گفت: بین ۶۵۰ هزار تا یک میلیون عدد ماسک روزانه برای توزیع در سطح استان به جز مراکز درمانی، بهداشتی لازم است.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان افزود: حدود ۵۰۰ هزار ماسک به صورت روزانه در ۹ واحد صنعتی در استان تولید می‌شود.

وی گفت: با هماهنگی استاندار بنا شد شرکت‌های پخش از سوی صمت مشخص و به سازمان غذا و دارو به منظور توزیع ماسک در داروخانه‌های استان معرفی شوند تا از این طریق شبکه توزیع نیز اصلاح شود.

بن‌عباس با تاکید بر عرضه ماسک با قیمت مصوب ادامه داد: در حالت عادی در عرضه ماسک مشکل خاصی در خوزستان وجود ندارد و نظارت بر قیمت ماسک از سوی سازمان صمت و نظارت بر کیفیت آن برعهده غذا و دارو می باشد.